One apartment, tree solutions

Har du brug for flere forskellige opbevaringsløsninger, eller vil du bare gerne have, at den samme røde tråd løber gennem møblerne i dit hjem?

Her kan du få lidt inspiration fra en anden privatkunde, som har valgt tre forskellige møbler til sin lejlighed og på den måde både opnået et gennemgående design, samt løst opbevaringen på ikke kun en praktisk, men også stild. Både stuen og soveværelset har fået et moderne look med hylder, ophæng til lamper, sengeborde, samt stor garderobeløsning som både har hylder og hæng.

"John" hyldens minimalistisen designin skaber et råt industrielt look, åbenhed og god plads til opbevaring af både de praktiske sager, samt pyntegenstande du vil vise frem.

Hylder til væg i sorte jernrør og træ

Lähikuva væghængte hylder i mørke vandrør og mørkt træ

I soveværelset er der blevet sat ophæng til sengelamperne op, samt et par af vores mindre hylder som natborde. Kombinationen giver et sammenhængende indtryk og design, som både skaber ro og frigiver plads.

Ophæng i jern til sengelampe og et sengebord i mørke vandrør og træ

Til slut har privatkunden valgt en garderobeløsning med tre rækker, som både har fire hylder og fire hæng til bøjler eller kroge , samt en ekstra John hylde der fungere som en tophylde, så de er masser plads til bøjng tarvikkeet , jne.

Garderobeløsning med hæng og hylder i mørke vandrør og træ

Garderobe i sorte jernrør ja træhylder

Garderobe med of ophæng ja hylder

Lähikuva garderobista i mørke jernrør og træhylder

Lähikuva hæng og hylde i mørke vandrør og mørkt træ

Lähikuva garderobeløsningistä i sorte jernrør og træhylder