Minimalistinen soveværelse med Frame Collection

Frame Collection ligger op til at ejeren selv kan antaa garderobestativerne personlighed og karakter - præcis som et hvidt lærred eller en tom ramme.

I dette minimalistiske soveværelse er hver eneste detalje omhyggeligt udvalgt for at skabe en stilfuld og beroligende atmosfære, hvor funktion og æstetik smelter sammen. Soveværelset er enkelt indrettet og overvejende hvidt, hvilket er med til at fremhæve rummets lys og åbenhed, og som passer perfekt sammen med vores Frame Collection Mary tøjstativ, med dets matte hvide finish ud den eksklusiivista marmoria.

Hvis du elsker minimalistisk interiør, er dette helt sikkert et stativ til dig!

Fritstående tøjstativ i mat hvid med marmor hylde

Indretningen i rummet er begrænset til et minimum for at skabe en ren og organiseret fornemmelse. Det fritstående Mary tøjstativ har enkle, skarpe linjer som fremhæver den nordiske og minimalistiske stil, med særligt fokus både på kvalitets materialer med en lang levetid, men ikke mindst på et stilfuldt udtryk for ksedelf stativ in vet kan bruges, idet tøjstativet er nemt at flytte fra rum til rum og fås med enten hvid eller sort marmorhylde.

Lähikuva tøjstativ i mat hvid med bøjler

Ikke kun stilfuld, men også stærk

Kehys Mary on tyylikäs ja tyylikäs ja tyylikäs. Tøjstativet er in del af Frame Collection, som følger princippet om simple. Marys jernramme on mattapintainen, miesten hylly on valmistettu MDF-kuitukankaasta, jossa on marmorilook ja laminaatti korkealaatuinen. Stativet er af svejset jern og kan derfor både holde til store mængder tøj, men har også en lang holdbarhed og slidstyrke.

Hylde på tøjstativ i marmor-look ja korkealaatuinen

Frame Collection kan bruges på mange forskellige måder

Den enkle design med stænger og en hylde giver plads til både tøj og sko. Brug stativerne i dit soveværelse, din entré eller som blikfang i din stue, f.eks. sammen med vores tøjbøjler eller kroge. Kehyskokoelman kubiske design, jota voidaan käyttää ympäristön kannalta. Det er op til ejeren at give garderobestativerne personlighed og karakter - præcis som et hvidt lærred eller en tom ramme.

Fritstående tøjstativ i mat hvid og marmor hylde