DEEL 2 - Van een appartement in New York-stijl van 140 m² naar een zolderappartement van 55 m²

#part2 – jouw kledingkast als onderdeel van het interieur
Mijn zolderappartement is eigenlijk een grote kamer met zichtbare balken. Het is een heel open ruimte die voor mij optimaal is, ongeacht de schuine muren. Het raam bevindt zich in het dak van het gebouw, waardoor mijn ruimte veel natuurlijk licht binnenkrijgt.
De schuine wanden kunnen echter soms een uitdaging zijn. Gelukkig had mijn oude appartement ze ook, dus ik ben er al aan gewend.
In mijn nieuwe appartement besloot ik een inloopkast te hebben waar al mijn kleding in past - en ik heb er veel. Het appartement heeft een eenvoudige, onbehandelde uitstraling en die van RackBuddy pasten daar perfect bij. Ik heb een RackBuddy Bob Steele gebruikt .
Ik ben erg blij met de beslissing om een ​​open kast te hebben. Het past perfect bij de rest van mijn interieur en ik kan mijn kleding op coole manieren stylen.
Voor een open kledingkast als de mijne vind ik het geweldig om maar één soort kleerhangers te hebben. Ik kan de hangers van Nomess Copenhagen aanbevelen , die je ook in de online shop van RackBuddy kunt kopen. Mijn kleding is ook op kleur gerangschikt. Ja, ik heb een beetje OCD als het gaat om netheid en netheid. Door een overzichtelijk kleurverloop voel ik mij meer ontspannen dan wanneer de kleding zomaar willekeurig hangt. Bovendien krijg ik een beter overzicht over mijn kleding. Ik kan mijn kledingkast op een betere manier gebruiken, omdat ik altijd kan zien wat er is - in tegenstelling tot wanneer het in dozen verborgen is en ik vergeet dat ik zelfs maar een bepaald topje bezit. Ik denk ook dat ik nu minder kleding koop, omdat ik constant kan zien hoeveel leuke dingen ik al heb.
 
De kleerhangers van Nomess Copenhagen helpen mij echt om een ​​bestelling op het rek te houden. Hun vorm is mooi en elegant. Het zal zeker ook goed staan ​​om verschillende kleuren van deze kleerhangers te combineren. Ik heb ze in koper gekozen en er een paar zwarte haken aan toegevoegd die bij mijn tassen passen.
Kleiderhaken von Nomess
RackBuddy biedt racks aan in standaard maten. Maar wij bieden onze klanten ook graag iets speciaals. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen met uw ideeën en wensen. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte oplossing.
// Nynne, interieurontwerper & stylist – Rackbuddy