Deel 1 - Van een appartement van 140 m2 New York -stijl tot een 55m2 zolderappartement

#Part1 - Fuctional & Practical 

Hoe levert u uw nieuwe appartement het beste in, als u van een 140 m2 New York -stijl loft gaat naar een 55 m2 zolderappartement met hellende muren? 

Onze interieurontwerper weet het beste - lees haar blogpost en word geïnspireerd!

Gedurende de 9 jaar heb ik gewerkt in de interieurontwerp- en levensstijlindustrie, heb ik de kans gekregen om een ​​aantal goede aankopen te doen. Dit heeft het nog moeilijker gemaakt om afscheid te nemen van sommigen van hen toen ik naar een kleiner appartement verhuisde - ik ben erg blij geweest met enkele van de stukken die ik moest achterlaten. Aan de andere kant was het meer dan nodig om een ​​beetje te downgraden om mijn spullen te laten passen in mijn kleine nieuwe appartement in het hart van de heup Nørrebro -buurt van Kopenhagen. Vandaag ben ik blij dat ik al deze dingen zou kunnen verkopen. Nu heb ik alleen dingen in mijn appartement die echt iets voor me betekenen. 

Mijn appartement ligt recht onder het dak van het gebouw, op de 5e verdieping. Door een renovatie die een paar jaar geleden is gemaakt, is deze zolderruimte een gezellig appartement van Kopenhagen geworden met een prachtig uitzicht over de stad. Het appartement heeft schuine muren en mijn bed wordt op een hangend plafond geplaatst. Het appartement is verdeeld in een grote kamer, een kleine gang en een "grote" badkamer - vergeleken met de grootte van het appartement. De sleutelwoorden van mijn interieur waren: functioneel en praktisch met een focus op mijn geliefde meubelstukken, mijn vintage collectie en last but not least, klassiekers van over de hele wereld. 

Mijn gezellige hoek

Ik besloot om twee redenen geen bank te hebben. Ten eerste is er gewoon geen ruimte voor, en ten tweede heb ik gasten regelmatig voor het avondeten, dus mijn eettafel met mijn onmisbare Eames -stoelen heeft de hoogste prioriteit. Het is praktischer om een ​​lekker diner te eten in plaats van op de bank te eten! Hoewel ik moet toegeven dat ik soms mijn bank mis - meestal op zondag. 

Ik overweeg echter nog steeds om Rackbuddy te krijgen om een ​​bank voor de tafel voor de tafel te bouwen als alternatief voor de stoelen. Dan zou ik wat grote dekking of kussens bovenop zetten om het meer comfortabel te maken - bijna als een divan. Dat zou een soort compromis zijn tussen stoelen en een bank.

 Wanneer mijn tafel wordt gebruikt als eettafel ...

Zoals reeds vermeld, heb ik de hoogste prioriteit op mijn tafel geplaatst. Dit is iets waar ik vandaag echt blij mee ben, omdat ik net heb besloten om ontwerp te studeren aan de School of Architecture. Het is een studieprogramma dat voornamelijk wordt onderwezen via e-learning, wat betekent dat een mooi bureau thuis absoluut noodzakelijk is. Hier was mijn zwarte lustafel van hooi een echt goede keuze! Ik gebruik het zowel als een bureau als als eettafel. Het is 160 cm lang waardoor het groot genoeg is om vrienden te hebben voor een diner, maar laat ook voldoende ruimte over voor het creatieve werk dat ik moet doen voor mijn werk- en studeerprojecten. 

De tafel is niet te groot noch te klein. Normaal gesproken stel ik Rackbuddy -klanten aan een eettafel met een lengte van 160 of 180 cm. Deze maten passen perfect in elk standaard appartement. Hoewel ik mijn hooi -tafel erg leuk vind, overweeg ik serieus om een tafel gemaakt van rauwe houten planken. Het hout wordt verondersteld zo rauw en natuurlijk mogelijk te zijn. Mijn grootste droom is om op een dag de ruimte te hebben voor een tafel van 3m lengte of meer. Ik heb altijd van lange eettafels gehouden. 

 Als ik mijn tafel als bureau gebruik ...

Rackbuddy biedt u ook de mogelijkheid om de eettafel van je dromen. We zullen precies het juiste soort hout voor u vinden en samenwerken met u aan het ontwerp van uw nieuwe eettafel. Samen maken we een op maat gemaakte oplossing die uniek zal zijn in de look. Als u thuis wat planken hebt die u wilt gebruiken, kunnen wij u helpen om een ​​tafel met hen te bouwen. Of misschien heb je een heel ander idee voor een nieuw meubelstuk? Aarzel niet om ons om hulp te vragen. We transformeren uw idee in realiteit.  

// Nynne, Design Consultant & Stylist - Rackbuddy