Deel 2 - Van een 140m2 appartement in New York -stijl tot een 55m2 zolderappartement

 
#deel2 - je garderobe als onderdeel van het interieur
Mijn zolderappartement is eigenlijk een grote kamer met blootgestelde balken. Het is een zeer open ruimte die voor mij optimaal is - ongeacht de hellende muren. Het raam bevindt zich in het dak van het gebouw, dat mijn ruimte veel natuurlijk licht geeft. 
De hellende muren kunnen echter soms een uitdaging zijn. Gelukkig had mijn oude appartement ze ook, dus ik ben al gewend. 
In mijn nieuwe appartement besloot ik om een ​​inloopkast te hebben om al mijn kleren te passen - en ik heb veel. Het appartement heeft een eenvoudige, onbehandelde look en Rackbuddy's kwamen perfect bij elkaar. Ik heb een Rackbuddy Bob Steele.
Ik ben erg blij met de beslissing om een ​​open kast te hebben. Het past perfect in de rest van mijn interieur en ik kan mijn kleren op coole manieren stylen.
Voor een open garderobe zoals de mijne, ik vind het geweldig om maar één soort kledinghangers te hebben. Ik kan de Hangers van Nomess Copenhagen, Dat u ook in de online winkel van Rackbuddy kunt kopen. Mijn kleren zijn ook georganiseerd na kleuren. Ja, ik heb een beetje OCS als het gaat om netheid en netheid. Een ordelijke kleurgradiënt maakt me meer ontspannend dan als de kleding gewoon op een willekeurige manier blijft hangen. Bovendien krijg ik een beter overzicht over mijn kleding. Ik kan mijn garderobe op een betere manier gebruiken, omdat ik altijd kan zien, wat er is - in tegenstelling tot of het in dozen is verborgen en ik vergeet dat ik zelfs een bepaalde top bezit. Ik denk ook dat ik nu minder kleding koop omdat ik constant kan zien hoeveel leuke dingen ik al bezit. 
 
De Kledinghangers door nomess Copenhagen Help me echt om een ​​bestelling op het rek te houden. Hun vorm is mooi en elegant. Het zal er zeker ook goed uitzien om verschillende kleuren van deze kledinghangers te combineren. Ik heb ze in koper gekozen en wat toegevoegd haken In het zwart past bij mijn tassen. 
KEIERHAKES VON NOMES
Rackbuddy biedt rekken in standaardmaten. Maar we bieden onze klanten ook graag iets. Daarom moet u niet aarzelen om contact met ons op te nemen met uw ideeën en wensen. We helpen u graag de perfecte oplossing te vinden. 
 // Nynne, interieurontwerper en stylist - Rackbuddy