Boohoos nye showroom og dets fargerike univers

Velkommen inne i det fargerike universet som er boohoos nye showroom i Paris. 

Stilen er en blanding mellom det feminine og industrielle med et mykt preg av velour som gir showroomet et moderne utseende. 

Boohoos showroom er stort med mange morsomme og sære detaljer som uttrykker de moderne klesmerkets design. De blander og leker med farger og materialer som gir et lekent utseende som inviterer deg inne i universet deres. Kom inn og se det nye showroomet. 

 

Samlingsområde 

RackBuddy Boohoo Showroom- Showroom Interiør Industrielle klær Racks

Klærne får all oppmerksomhet med de industrielle detaljene i motsetning til de moderne og fargerike klærne. De merkbare industrielle detaljene er det lange trebordet og klesstativene med vannrør fra rackbuddy.

 

Salongområde

RackBuddy Boohoo Lounge-område for kunder og påvirkere- koselige og fargerike

Salongen er full av pastellfargede møbler i velour og metall og kompletteres vakkert med messingdetaljer. Salongområdet inviterer til en koselig atmosfære for de besøkende. 

 

Konferanserom

RackBuddy Boohoo showroom- konferanserom

Konferanserommet er vakkert strømlinjeformet med salongområdet der den samme fargepaletten brukes til et sammenhengende blikk i utstillingslokalene. Plantene skaper en livlig atmosfære og komplimenterer møblene. Konferanseromsfarger er bygget opp rundt den blomstermønstrede plakaten med BooHoos -logo på den. De gule stolene skaper en synergi i rommet.

 

Fargerike detaljer

Bohoo rackbuddy showroom fargerike detaljer

Showroom er fullt av sære og fargerike detaljer og skaper et eventyrlignende og feminint univers. Detaljene er en blanding av moderne og vintage interiør. Plantene bringer liv til klærne og skaper en tropisk følelse i rommet. 

 

Kontor 

RackBuddy Bohoo Showroom- vakkert kontor med rene detaljer

Showrooms -kontoret holdes lett og åpent, og skaper et rent arbeidsmiljø. Bildene på veggene gir personlighet til rommet. 

 

Prosjektinformasjon

Architecture & Retail Project for Boohoo, det velkjente klær og tilbehør engelsk merke. Oppsamlingen var å lage et "instagrammabelt" showroom for grossistklienter og påvirkere. De ønsket å ha en vennlig, fargerik og koselig atmosfære for å dele sin identitet og verdier gjennom miljøet. Det er det første parisiske showroom som ble opprettet for merkevaren, så vi var så glade for å være den som ble valgt for det. Meredith var arkitekt og prosjektleder for dem, og de endelige gjengivelsene var på deres image. 

 

Hvorfor valgte Boohoo å jobbe med RackBuddy?

Meredith oppdaget merkevaren gjennom Boohoo hovedkontor og følte seg forelsket i konseptet og produktets design. Hun fant ut at industriens side av utstillingslokalet stemte perfekt med RackBuddys stil. Kontraster mellom klærmaterialet: Konfrontasjon mellom stoffer og råvarer. Hun elsket det!

 

Fakta om det nye showroom

Sted: 2 Arrondissement, Rue Bachaumont, Paris

Designfirma: MyHomedesign 

Prosjektleder: Meredith 

Hvis du vil at vi skal hjelpe deg med klesstativer eller noe annet for showroom eller butikk, så send en e-post til info@rackbuddy.com, vi hjelper alltid. 

Hvis du trenger inspirasjon, ta en titt på hva vi har gjort for andre: Holmqvist Agency eller Mottakelsen cocktailbar