Café Gæst Frederiksberg

RackBuddy utvikler et nytt kafékonsept

 

I løpet av de siste par månedene har vi vært renovering og interiørdekorasjon for vår nabo, Café Gæst, på Frederiksberg Allé i København. I tillegg til å pusse opp hele kafeen, har vi også utviklet et nytt konsept; ”Spis her, ta møblene hjem”.

 

Når du kommer inn i Café Gæst, er det første som fanger øyet og sultne magen kaféens store glassvegg, som har en rå og industriell design. Disse nøkkelordene er kontinuerlige når du beveger deg rundt på den intime kafeen der atmosfæren er i fokus. Interiøret er varmt og til den mørke siden med rå Kabe -vegger, industrielle rackbuddy racks og store Bali -kobberlamper. Kort sagt, fokuset er på naturlige materialer som tre og metall.

 

På kafeen har vi designet to forskjellige miljøer i de to rommene på kafeen for å vise hvordan du er i stand til å endre atmosfæren med interiør. Generelt har vi fokusert på å skape en varm og koselig atmosfære, der du umiddelbart føler deg hjemme. Vi hadde som mål å skape en rik kaféopplevelse, der selv de minste detaljene i teksturer, kvalitet og materialer er i fokus.

 

“Spis her, ta møblene hjem”

I tillegg til å skape en intim kaféopplevelse, var målet å inspirere kunder med innredningen, slik at de tar et stykke av kafeen med dem hjemme. På kafeen er det mulig å kjøpe alle møbler og interiør, som er til salgs gjennom vår rackbuddy -butikk.

 

Vi designet konseptet for kafeen basert på Café Gæsts univers, som gjenspeiler gjestfrihet og varme. Resultatet er en unik opplevelse med mange atmosfæriske detaljer, tilpassede løsninger og materialer av høy kvalitet. Kafeen gjenspeiler en varm og innbydende atmosfære med små interiøroverregelser som gir en følelse av gjestfrihet utover det vanlige.

 

Liker du stilen vår? Vi har alltid opp til nye interiørdesignprosjekter, som vi skreddersyr kundenes behov. Kontakt oss på info@rackbuddy.com eller se flere av våre interiørdesignprosjekter her.

Café Gæst Frederiksberg - Trehylle i en industriell design

Café Gæst Frederiksberg Bar

Trehylle i en industriell design - rackbuddy

Café Gæst Frederiksberg - Interiør av RackBuddy

Kobberlamper fra Bali - kjøp dem på RackBuddy

Café Gæst Friday Bar

lamper i en industriell design

Industrielle design lyspærer og skinner

Industrielle design lyspærer og lampeskinner for takfesting

Rackbuddy klær rack og upcycled trepartisjon