Design av Sella

Når eleganse oppfyller funksjonalitet: en forretningssak fra design av Sella

I verden av interiørarkitektur er det et navn som skiller seg ut for dets evne til å skape tidløse og funksjonelle rom - design av Sella. Gjennom årene har de levert eksepsjonelle designløsninger, og vi er glade for å dele løsningene de har laget ved hjelp av RackBuddys produkter!

 

Om Sella Interiors

Design av Sella er et fullservice interiørdesignfirma med base i Cleveland, med fokus på interiørarkitektur, tilpassede møbler og prosjektledelse. De jobber tett med arkitekter, utbyggere, møbelprodusenter og håndverkere for å skape tidløse, funksjonelle og kuraterte interiører. Med en dyp forståelse av konstruksjonsprosessen sikrer de utførelsen av alle detaljer, oppfyller økonomiske mål og spesifikke behov for sine klienter.

RackBuddy X Design av Sella

Design av Sella og RackBuddy deler mange av de samme egenskapene og verdiene. Begge selskapene brenner for innovasjon og å lage tidløse design og tjenester som imøtekommer forskjellige behov innen interiørdesignverdenen. Sella Interiors, for eksempel, har innlemmet flere av RackBuddys produkter på en nyskapende måte inn i designprosjektene deres. Dette inkluderer bruk av takmonterte klesstativer i vannrør, montering av 2x jolene på veggen for lagring av planløsninger, implementerer et racksystem med hyller, ved hjelp av klærkroker for vegghenging for å vise fargeprøver og integrere et walk-in-system med kabinetthyller som tilfører en rå og industriell estetikk til innredningen. På denne måten har design av Sella brukt RackBuddys produkter på en kreativ og tilpasset måte for å imøtekomme deres spesifikke behov.

Ta neste trinn mot unik interiørdesign

Bli inspirert av design av Sella og deres vellykkede bruk av RackBuddys produkter. Enten du vurderer å renovere hjemmet ditt, virksomheten eller et offentlig rom, er dette samarbeidet et levende bevis på hvor smarte designbeslutninger kan transformere omgivelsene dine.

Se flere bilder fra samarbeidet: