Del 1 - Fra en 140m2 New York -leilighet til en 55m2 loftleilighet

#Part1 - Fuctional & Practical 

Hvordan leverer du best den nye leiligheten din, hvis du flytter fra en 140 m2 New York -stil loft til en 55 m2 loftleilighet med skrå vegger? 

Interiørarkitekten vår vet best - les blogginnlegget hennes og bli inspirert!

Gjennom de 9 årene jeg har jobbet innen interiørdesign og livsstilsindustri, har jeg fått muligheten til å gjøre noen gode kjøp. Dette har gjort det enda vanskeligere å ta farvel med noen av dem da jeg flyttet til en mindre leilighet - jeg har vært veldig glad for noen av brikkene jeg måtte legge igjen. På den annen side var det mer enn nødvendig å nedgradere litt for at tingene mine skulle passe inn i den lille nye leiligheten min i hjertet av Københavns hip Nørrebro -nabolag. I dag er jeg glad for at jeg kunne selge alle disse tingene. Nå har jeg bare ting i leiligheten min som virkelig betyr noe for meg. 

Leiligheten min ligger rett under taket av bygningen, i 5. etasje. Gjennom en renovering som har blitt laget for et par år siden, har dette loftet blitt en koselig København -leilighet med en vakker utsikt over byen. Leiligheten har skrå vegger og sengen min er plassert i et suspendert tak. Leiligheten er delt i et stort rom, en liten gang og et "stort" bad - sammenlignet med størrelsen på leiligheten. Stikkordene i mitt interiør var: Funksjonelt og praktisk med fokus på mine elskede møbler, min vintagesamling og sist, men ikke minst, klassikere fra hele verden. 

Mitt koselige hjørne

Jeg bestemte meg for ikke å ha en sofa av to grunner. For det første er det ganske enkelt ikke plass til det, og for det andre har jeg gjester til middag med jevne mellomrom, så middagsbordet mitt med mine uunnværlige Eames -stoler har høyest prioritet. Det er mer praktisk å ha en hyggelig middagstabe i stedet for å spise i sofaen! Selv om jeg må innrømme at jeg noen ganger savner sofaen min - mest på søndager. 

Imidlertid vurderer jeg fortsatt å få rackbuddy til å bygge meg en benk for bordet som et alternativ til stolene. Da ville jeg legge litt stort dekke eller puter på toppen for å gjøre det mer komfortabelt - nesten som en divan. Det ville være et slags kompromiss mellom stoler og en sofa.

 Når bordet mitt brukes som spisebord ...

Som allerede nevnt har jeg plassert høyest prioritet på bordet mitt. Dette er noe jeg virkelig er glad for i dag, siden jeg nettopp har bestemt meg for å studere design ved School of Architecture. Det er et studieprogram som hovedsakelig blir undervist gjennom e-læring, noe som betyr at et fint skrivebord hjemme er absolutt nødvendig. Her var det svarte sløyfebordet mitt med høy et veldig godt valg! Jeg bruker det både som et skrivebord og et middagsbord. Det er 160 cm lang, noe som gjør det stort nok til å ha venner til en middag, men også etterlater nok plass til det kreative arbeidet jeg må gjøre for arbeidet mitt og studere prosjekter. 

Bordet er verken for stor eller for liten. Normalt foreslår jeg at rackbuddy kunder et middagsbord med en lengde på 160 eller 180 cm. Disse størrelsene passer perfekt inn i alle standardleiligheter. Selv om jeg liker høybordet mitt mye, vurderer jeg seriøst å få en Bord laget av rå treplanker. Treverket skal visstnok være så rått og naturlig som mulig. Min største drøm er å en dag ha plass til et bord med 3m lengde eller mer. Jeg har alltid elsket lange middagsbord. 

 Når jeg bruker bordet mitt som skrivebord ...

RackBuddy gir deg også muligheten til å lage Middagsbordet av drømmene dine. Vi vil finne nøyaktig den rette typen tre for deg og samarbeide med deg om utformingen av det nye spisebordet ditt. Sammen lager vi en skreddersydd løsning som vil være unik i utseendet. I tilfelle du har noen planker hjemme du vil bruke, kan vi hjelpe deg med å bygge et bord med dem. Eller kanskje du har en helt annen idé for et nytt møbel? Ikke nøl med å be oss om hjelp. Vi forvandler ideen din til virkelighet.  

// Nynne, Design Consultant & Stylist - RackBuddy