RackBuddy Heroes- Møt `Joey '

Med 6 samlinger og de fleste av dem som ble lansert i løpet av det siste året, har kundene våre utviklet noen favoritter blant samlingene våre. I denne serien vil vi ta deg gjennom våre rackbuddy helter. Møt våre mest elskede rackbuddies, få inspirasjon og se hvordan kundene våre stiler og bruker dem.
Møt din første favoritt RackBuddy: Joey.
Joey er et av våre mest allsidige stativer til dags dato, og det kan brukes på mange områder av hjemmet ditt til mange forskjellige formål.

 

Joey kommer i 3 forskjellige typer, en for alle behov:

RackBuddy Joey suspenderte klærskinne i vannrør for vegginstallasjon

RackBuddy Joey- suspendert klesbane for vegginstallasjon 

 

RackBuddy Joey suspendert klesstativ i vannrør for takinstallasjon

RackBuddy Joey- suspendert klesskinne for installasjon av tak

 

RackBuddy Joey-jernbane i vannrør for lamper

RackBuddy Joey- Skinne for lamper

 

Mini-Closet for små områder

Du kan bruke Joey hvis du vil fremheve noen av favorittartiklene dine i garderoben din, men du er begrenset på verdensrommet. Det er en flott måte å innlemme et rack i hjemmet ditt og fremdeles holde gulvplassen ryddig og rent. Du kan velge hvilken høyde du vil henge den i og bestille den i en størrelse som passer ditt behov. Dette klesstativet er også perfekt i en liten inngangsparti, og du får holde plass til sko under. 

 

RackBuddy Joey for liten skapplass og store mengder klær



RackBuddy Joey montert i hylla for klesstativ

 


RackBuddy Joey Clothes Rack suspendert i trehylle

Kjøp din Joey for vegginstallasjon her 

  

Den hengende garderoben

Dette alternativet er perfekt er at du har en lav kommode og ønsker å ha et klesstativ. Det fungerer også bra hvis du alltid har ønsket deg et klesstativ, men ønsker å beholde det på gulvene og maksimere plassen din. Den perfekte måten å lage en garderobeløsning som henvender seg til dine spesifikke behov. Vi selger også kleshengere og kroker til klesstativene dine for å legge finpussen til garderobeløsningen din, sjekk dem ut her

 

Heng klærne på RackBuddy Joey

 

RackBuddy Joey som henger over datamaskinen

 

RackBuddy Joey som henger over lav kommode

Kjøp joey for taket her eller Joey for veggen her 

 

Inngangsløsningen 

Joey Rail er den perfekte løsningen for inngangspartiet ditt, da den er lett justerbar til størrelsen på rommet ditt og behov. Du kan henge skinnen i en høyde som passer til og med de lengste strøkene dine og velge bredden slik at den passer til inngangspartiet. Det er perfekt hvis du bor i en byleilighet med en liten inngangsparti. 

 

RackBuddy Joey i lett gang

 

RackBuddy Joey på skandinavisk gang- perfekt å henge over kommode

 

RackBuddy Joey for inngangspartiet ditt

Kjøp joey for taket her eller Joey for veggen her

 

Det store hengende skapet

Hvis du eier mye klær, kan det være den perfekte løsningen for deg. Du kan velge å henge så mange Joeys som du ønsker i forskjellige nivåer eller lage en skapvegg med flere Joeys som henger ved siden av hverandre. Det vil ikke få plassen din til å føles rotete da det fortsatt er gulvplass. Du kan også henge den inn mellom et skap for en halvåpent garderobeløsning. Den eneste grensen er fantasien din. 

 

RackBuddy Joey for alle klærne dine- Lag garderoben til drømmene dine

 

RackBuddy Joey montert i et skap for plassmaksimering

 

RackBuddy Joey henger i forskjellige nivåer  

Kjøp din veggmonterte Joey her  

 

Dekor og lamper

Vår Joey Rail for lamper og Joey suspenderte klærskinne for tak er det perfekte tilbehøret til kjøkkenet eller stueinnredningen og lamper. Det skaper den perfekte industrielle stemningen i ethvert rom du legger den i. Du kan også henge planter for en urban jungelfølelse i stuen og kjøkkenet. Hvis du vil beholde det industrielle utseendet, har vi de perfekte stikkontaktene og lyspærene til å henge på Joey. Sjekk de ut her.

 

RackBuddy Joey Rail for lamper i vakkert kjøkken

 

RackBuddy Joey Rail for lamper i stuen

 

RackBuddy Joey Rail for kjøkkeninnredning og sånt

 

Bruk RackBuddy Joey for lamper

Kjøp Joey Rail for lamper her

 

Vi forstår hvorfor RackBuddy Joey er en av våre bestselgere og en av dine favoritt rackbuddies som den er multifunksjonell og kan tjene forskjellige formål i hjemmet ditt. Vi har også den veggmonterte Joey i sølv her Hvis du leter etter et lettere blikk i interiøret. 

Vi er alltid glade for å hjelpe deg med å møblere hjemmet ditt og lage den rette løsningen for deg. Hvis du har spørsmål eller ønsker tilpassede ting, kan du sende en e -post til info@rackbuddy.com, så hjelper vi gjerne. 

 Følg med for neste episode av RackBuddy Heroes We’e Vi vil gi deg inspirasjon til hvordan du kan style RackBuddy Wild Bill Elliot.