Hygge julegaveideer for hvert budsjett og for hver ønskeliste

Hygge julegaveideer for hvert budsjett og for hver ønskeliste

Julen nærmer seg raskt. Noen ganger går juletiden for raskt fordi vi alle er opptatt, enten det er på jobb og avslutter de siste prosjektene før det nye året eller forbereder oss til den hellige natten. Så prøv å virkelig glede deg over disse magiske ukene, da det vil være over så raskt. 

Å gi gaver i juletiden er en gest for å vise kjærlighet, kjærlighet og takknemlighet. For noen av oss kan imidlertid å kjøpe riktig julegave føre til mye stress, så vel som du vil finne den perfekte gaven.

Vi kan hjelpe deg med å finne det!

Vi mener at en gave bør være til nytte i lang tid. I det følgende vil vi introdusere noen få enkle, men likevel spesielle julegaveideer, for hvert budsjett og for hver ønskeliste, som vil gi lykke i lang tid.

Enten du gir en gave til den kresen mottakeren eller for mannen som aldri ønsker noe, har vi definitivt noe du kan bruke - for hvert budsjett.

 

En gave til alle lommebøker og med forskjellig verdi eller gaven til de som ikke kan bestemme hva de skal kjøpe

Til å begynne med anbefaler vi vårt gavekort, som er tilgjengelig i mange forskjellige verdier og vises nå i en ny ‘Hygge’ og ‘Christmassy’ design.

Så for de, som ikke kan bestemme hva de skal gi til sine kjære eller for de som ikke er sikre på hva den som skal være begavet, vil det mest med den.

Skjønner her.

 Gavekortprøve

Julegaver under 35 € eller for de som bare vil gi liten oppmerksomhet til å vise kjærligheten

For det mindre gavebudsjettet er RackBuddy Jolene den perfekte gaven. Det kan brukes på så mange måter og kan derfor være til nytte for alle.

Enten i inngangspartiet, soverommet, badet, stuen eller kjøkkenet. Du trenger bare å legge til noen kroker til Jolene -racket ditt, og du kan henge jakker, vesker, kjøkkenutstyr, håndklær eller mye mer. 

Finn inspirasjon til hvordan du bruker den veggmonterte klærskinnen her

Jolene er et vakkert og allsidig veggmontert rack laget av vannrør. Det skaper en Loft-stil i New York og er dermed ikke bare den perfekte gaven på grunn av dens funksjonalitet, men også for å skape en nydelig atmosfære.

RackBuddy Jolene klesstativ for sko, håndklær eller tilbehør laget av vannrør

Kjøp din rackbuddy jolene her eller se resten av den originale samlingen her

Vi kjenner alle de, som det er umulig å kjøpe gaver til. De har alt, og de ønsker aldri noe heller. Å gi dem med noe lite vil også få dem til å skape et smil i ansiktet. Vi foreslår å gi dem små gaver til hjemmet sitt, ettersom ingen kan ha for mye av disse produktene. Du vil alltid finne en måte å bruke den på. Se RackBuddys utvalg nedenfor. 

RackBuddy har mye annet tilbehør til klesstativet, garderoben eller hjemmet. For klærstativet eller garderoben RackBuddy tilbyr kleshengere og S-hooks I 5 forskjellige farger for lagring.

 

For hjemmet rackbuddy tilbud hyllerkrokerkrokskinner og mye mer.

Julegave under 70 € og for de som ønsker å bringe litt ryddighet på rommet sitt og samtidig legge til et stilig element

Nok en flott julegave for de med mindre leiligheter eller inngangspartier er rackbuddy Hollie klær rack. Racket er smalt og fungerer perfekt for å lagre strøk eller færre klær. Holly kommer begge inn svart og sølv vannrør og gir et nydelig industrielt preg til hvert hjem. Rammen av klesstativet er så smalt at det passer i hvert rom i huset og er et godt alternativ hvis du vil ha et klesstativ, men du mangler plassen. 

Vår hemmelige ide for vår rackbuddy holly er å bruke den som ‘stolen’ vi alle kjenner og har hjemme på soverommet vårt med de brukte klærne vi ikke vil ha tilbake i garderoben, men er fremdeles for rene for vaskemaskinen.

Kjøp RackBuddy Holly her eller se resten av den originale samlingen her

Julegave under 150 € for de med mange fine klær å vise seg frem

RackBuddy Bonnie Clothes Rack var en av de første designet av Lasse og Martin, eierne av RackBuddy. Siden den gang har racket blitt et varemerke for rackbuddy og er fremdeles en favoritt blant mange. Det er den perfekte gaven til tenåringen med mange klær å velge mellom eller de som trenger et klesstativ som kan bære alle klærne. Bonnie -klesstativet kommer inn svart og sølvvannsrør. Sølvvannsrørene gir en lettere finish i interiøret ditt. 

RackBuddy Bonnie er også ideell for mindre leiligheter eller rom, da vannrørene ikke tar mye plass. Likevel er RackBuddy Bonnie superstabil og kan bære mange klær.

Kjøp RackBuddy Bonnie Silver her eller se resten av sølvkolleksjonen her

Den perfekte løsningen for de som vil ha et klesstativ uten å gi fra seg gulvplassen. Ved siden av rackbuddy John, vår RackBuddy Marlow er perfekt for mindre leiligheter eller en inngangsparti. Hylla kommer i lys og mørk furuved med sorte eller sølvvannrør.

Kjøp din rackbuddy Marlow her eller se resten av den originale samlingen her

Julegave under 200 € eller for de som elsker det danske designet

Vakre klesstativer trenger ikke å være dyrt, og her er et ganske godt eksempel som vil gå med interiøret i de fleste hjem. Racket er laget av tre- og svartvannsrør som gir et rent og luftig utseende. Den kan brukes i gangen for å henge strøk eller som en romdeler med planter som henger fra den i stuen, den eneste grensen er fantasien din. Den perfekte gaven til noen som elsker skandinavisk stil. 

Kjøp din rackbuddy odin her eller se resten av den nordiske samlingen her 

Julegave under 300 € eller for de som vil gi en større make-over av et rom

Våre kunder elsker RackBuddy Wild Bill Elliot klærstativ fra den originale samlingen, og vi får det til. Racket bruker plassen og er perfekt for de med mye klær og begrenset plass. Det er den perfekte gave for ham/henne som mangler lagringsplass for klærne og ønsker en løsning som ser presentabel ut. Racket passer til topper, bunner, kjoler og jakker perfekt, og derfor er det den perfekte løsningen i et walk-in-skap eller et lite soverom. På grunn av at stativet blir montert på veggen, kan det - som våre andre rackbuddies - bære opp til 100 kg klær. Racket kommer også inn sølv for et lettere blikk. 

 

Kjøp din Wild Bill Elliot her eller se resten av den originale samlingen her

RackBuddy Kasper Clothes Rack fra Friendship Collection er en vakker og annen løsning for å lagre klærne. Racket er bygget opp med 3 skinner, slik at du får velge der du vil at klærne skal henge. Klærstativet virker lett og luftig med Oakwood og sølvvannsrør, og det gjør det til den perfekte gave for noen som har et strandhus eller et lett interiør. 

 

Kjøp din rackbuddy kasper her eller se resten av vennskapssamlingen her

Se hele valget vårt her Eller send en e -post til info@rackbuddy.com Vi hjelper alltid med julegaven din eller svarer på spørsmål du måtte ha.